BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
SÜLEYMAN ÖZIŞIK / TÜM YAZILARI
Süleyman Özışık
Süleyman Özışıksuleyman-ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
15 Temmuz bir tırışkadan ibaretmiş! Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ile kıyaslandığında 15 Temmuz bir tırışkadan ibaretmiş. Böyle diyor çatallı dile sahip bazı alçaklar...
Deniz Baykal neden korkuyor? Deniz Baykal, defalarca çağrılmasına rağmen neden savcılığa gidip ifade vermiyor? Neden gitmediğini ben size anlatayım. Çünkü yeni kasetlerin ortalığa saçılmasından korkuyor.
Kavurmacı meselesi AK Parti'yi bağlar mı? Ömer Faruk Kavurmacı'nın serbest bırakılması konusunda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki noktada katılıyorum.
Erdoğan Reis'e ihanet etti! Cumhurbaşkanı, artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını A Takımı'nda ciddi bir değişikliğe giderek gösterdi.
AK Parti neden temizlik yapmalı? Gittiğim illerde havada bir bir çığlık gibi yankılanan isyanlar duydum. İhtiraslarını dizginleyemeyenlerin altına imza attığı entrikalara, iftiralara ve kokuşmuşluklara şahit oldum.
Pelikan, penguen, gergedan... Öyle bir cendere ki kime güvenip, kime güvenmeyeceğimizi kestiremiyoruz. Selam verdiklerimizden dahi "Acaba Fetö'cü mü?" diye kuşku duyuyoruz.
FETÖ'yü tahliye edecek misiniz? Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'yı serbest bırakan mahkemenin yediği halt, toplumun geniş kesimi tarafından koparılan bir isyan çığlığıyla karşılık buldu.