BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
SÜLEYMAN ÖZIŞIK / TÜM YAZILARI
Süleyman Özışık
Süleyman Özışıksuleyman-ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Ölü soyguncusu Fetöcüler! Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik suikast girişiminden yargılanan Paşa" lakaplı Zekeriya Kuzu'nun aynı davada 4 ayrı gasp ve yağma suçlamasıyla yargılandığını biliyor muydunuz?
Yeni bir kumpas mı? Son dönemlerde Fetö'ye yönelik yapılan operasyonlar sonrası Türkiye'nin dört bir yanından isyan sesleri yükselmeye başladı.
Türkiye'nin AB'ye karşı hamlesi ne olmalı? Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türkiye'nin yeniden siyasi denetim altına alınmasına karar vermiş. Karar kısaca şu anlama geliyor.
Ezanı yuhalayan gençler ve bir hakimin yorumu!.. Dikkatle takip ederseniz, köpeklerin minarelerden yükselen ezana uluyarak eşlik verdiğine şahit olacaksınız.
Sokaklarda eylem yapanlar ne istiyor? Sokaklarda eylem yapanların derdi seçime hile karıştırılması falan değil. Zaten dikkat ederseniz seçimlerin yenilenmesi gibi bir talepleri yok.
Seçmenin Erdoğan'a mesajı net! Sandıktan çıkan sonuca bakılırsa millet AK Partiye değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdi. Oylarla beraber bir de mesaj verildi Erdoğan'a...
Hayaller Malkoçoğlu, gerçekler Kılıçdaroğlu! CHP'ye oy verenlerin hali gerçekten çok acı verici. Sırf Erdoğan nefreti yüzünden Kılıçdaroğlu'na oy vermek zorunda olmaları çok can sıkıcı olmalı..