BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HADİ ÖZIŞIK / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Milletin beynini raydan çıkaramadınız yeter! Seçimden seçime bu milleti aşağılama, horlama, dışlama, göbeğini kaşıyan adama benzetme, "bidon kafa" alçaklığna doyamayanlar, yüzde 51.6'dan sonra, küfür, hakaret mevsimini yeniden açtı.
Abdullah Gül'e yapılan azgın saldırılar! Madem bir olmak istiyoruz, madem birlikte Türkiye olmak istiyoruz, bu azgınlığın birliğimizi, birlikteliğimizi bozmasına neden hâlâ izin veriliyor? Niçin kimsenin sesi çıkmıyor?
Sözcü'nün Fuat Avni'si Bu arkadaş ise, "Ankaralı bir haber kaynağı" ile bir olup, içinde debelendiği karanlıkta, Erdoğan'ın dokunulmazlığını kaldırtıyor, yargılatıyor, "güneş yüzü görmeyen" bir cezaya çarpıtıyor.
Millet, kirli yazılara ve politikalara sille attı! Tayyip Erdoğan'a duydukları nefretin yakıcı ateşiyle, iliklerimize "güvenmeme korkusu" işlediler. Korkutucuydu sözler, ama gerçek şaşmadı. Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmedi bu millet.
FETÖ'nün karanlığı hâlâ üzerimizde Allah'ın gurur ihsan etmediği bir zibidi ise, "17 Nisan'da savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak 'evet'çilere helaldir" diyecek kadar alçalıyor.
Muharrem İnce, 'hayır' için mi koşturuyor? Kılıçdaroğlu'ndan sonra CHP liderliğine en yakın isim Muharrem İnce'dir. "EVET" çıkacağını bildiği halde, genel başkanlık hayalini gerçekleştirmek için prova yapıyor.
Pazar günü ya FETÖ kazanacak, ya da Tayyip Erdoğan! Millet, ya 7 Haziran'daki gibi, AK Parti'ye arkasını dönüp "HAYIR" diyecek, ya da 1 Kasım'daki gibi tercihini AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dan yana koyup, muhalefeti "alabora" edecek!