İlk kez paylaşıldı! En çok Kadıköy en az Sultanbeyli 04 Eylül koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Koronavirüste korkutan detay! Ölüm oranı daha önceye kıyaslanınca ortaya çıktı
Çocuklara dikkat! Hızla yayılıyor semptomları koronavirüsle aynı! Koronavirüste kritik 2 hafta! Yüksek risk kategorisinde sadece o 5 il kalacak Bilim Kurulu üyesinden korkutan uyarı! Aşısızların pandemisi geliyor!
Son 15 günde çocuk vakalarında korkutan artış Şaşırtan olay! Koronavirüs kapana 52 bin lira Yerli aşıda yan etki görüldü mü? Flaş açıklama geldi Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! Bu 10 şehirden birindeyseniz dikkat 27 Ağustos koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Uzmanı uyardı çocukları tehdit ediyor! O yerlere dikkat Bakan Koca müjdeli haberi paylaştı! Haritada kırmızı il kalmadı Flaş üçücü doz aşı açıklaması! Üç kattan daha fazla... Son dakika! Yerli aşıda önemli gelişme resmen uygulanmaya başladı 25 Ağustos koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne?