En büyük korku 'süper mutant'! Belirtiler değişti 07 Ağustos koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Aşıda en şanslı grup belli oldu! Belirtiler değişti işte yeni belirtiler...
03 Ağustos koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Sırrı çözüldü Delta Varyantından daha beter! Bu belirtilere dikkat! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca o kişilerin sayısını açıkladı!
Koronavirüse yakalanması en olası kişiler! Ölüm oranları 5 kat daha fazla! İşte en riskli hastalar 11 kat daha yüksek çıktı! Biontech 3. doz ve varyantlar için açıklama yaptı Aşı olup koronaya yakalananlarda görüldü! Bu belirtilere dikkat... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca uyardı! "Ortalama bir hafta sonra sonuç..." 27 Temmuz koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Varyant sonrası değiştiler! İşte koronavirüsün yeni belirtileri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durumu paylaştı! Hala çok yüksek 4. pik erken geldi! Türk Tabipler Birliği uyardı! Ölümler başlayacak 26 Temmuz koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Korkutan açıklama! "Yeni varyant oluşumuna sebep olabilir"