Prof. Dr. Ateş Kara o kişiler için açıklama yaptı "Hiçbiri kalıcı değil" Çarpıcı araştırma! Aşıdan sonra o kişilerde antikor düşük... Turkovac'ı bulan hoca açıkladı! Mutasyonlara karşı etkili mi?
O aşı için şok araştırma! Kalp kası iltihabına yakalandılar 23 Haziran koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? O aşı Delta varyantında etkili mi? Uğur Şahin açıkladı
Aşı kısırlık mı yapıyor? O tartışmaya son noktayı koydular 22 Haziran koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? BioNTech mi Sinovac mı? Hangisi daha güçlü antikor oluşturuyor? Koronavirüsten daha ölümcül olacak! Önümüzdeki kış... Koronavirüs geçirenlerde görülüyor! İşte araştırmanın detayları Aşı randevularında yaş sınırı 25'e indi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu 21 Haziran koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Koronavirüs geçirenlerin beyinlerinde görülüyor! İşte yeni araştırma... Bir haftada sevindiren rakam! İşte son haftanın kritik rakamları 20 Haziran koronavirüs (Kovid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne?