05 Nisan korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? 04 Nisan korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? 03 Nisan korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne?
Aşı uygulamasına ilişkin yeni kılavuz yayımladı! O kişilere ikinci doz aşı yapılmayacak Biontech'in koruyuculuğu Sinovac'a göre yüzde 10 fazla 01 Nisan korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne?
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Dünyada örneği bulunmayan bir COVİD aşısı olacaktır 31 Mart korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Türkiye'nin aşısı DSÖ listesine girdi! O aşıda sona yaklaşıldı! Buzdolabı sıcaklığında 3 aya kadar saklanabiliyor! Korkutan uyarı! 'Aşılar en fazla bir yıl içinde etkisiz hale gelebilir' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan mutant virüs uyarısı! Kongrelerdeki kalabalık için yanıt verdi O aşılar için kritik araştırma: İlk dozdan sonra yüzde 80 etki Mustafa Varank'tan ilk intranazal yerli aşı için açıklama! Onay bekleniyor Yeni risk haritası yayınlandı renkler korkutuyor! Mavi olan tek bir il kaldı 29 Mart korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne?