Bakan Koca İllere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı! İngiltere'de mutasyon virüs skandalı! Mutasyona sebep olan ilaç Büyükşehirlerde vaka sayıları fırladı! Hastanelere başvuru yüzde 30 arttı! Yasaklar geri mi geliyor?
Aşı kara listeye alındı! Bir ülke daha kullanımını yasakladı 14 Mart korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? İlk rakamlar açıklandı! İki doz aşı olan kaç kişi virüse yakalandı
Koronavirüs geçirenlere kötü haber! Artık o ücret ödemeleri daha fazla olacak 12 Mart korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? DSÖ o aşıyla ilgili açıklama yaptı! Türkiye'de o aşıdan almıştı Aşı olan 1 milyon 300 bin kişiden 852'si Covid-19 tanısı aldı 11 Mart korona (Covid-19) vaka sayıları açıklandı! Vaka sayılarında son durum ne? Mutant virüs 76 şehre yayıldı! İşte Bakan Koca'nın toplantı sonrası yaptığı o açıklamaları O ilde koronavirüs alarmı! Üç ayrı sınavda yer alan öğretmenin testi pozitif Danimarka'dan o aşı için karar! Kan pıhtılaşmasının meydana geldiği ortaya çıktı Riskli illerde ilk sıralarda yer alan Samsun'da mutasyon kaynaklı vakalarda artış! Yerli aşı için önemli açıklama! Mutant virüse karşı etkili olacak mı?