MEB 19 bin 940 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu! İşte başvuru şartları ve kontenjanlar Engelli öğretmen ataması nasıl yapılır? İşte başvuru ekranı ve kontenjan listesi Mesafeler kalkıyor Bakan Selçuk yeni sistemi anlattı!
Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! 500 engelli öğretmen alımı yapılacak MEB'den canlı derslerle ilgili açıklama! Veliler ve öğretmenler uyarıldı Liseler 5 Ekim Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlıyor!
Okulların açılma şartı Okullar 31 Ağustos'ta açılacak mı? Tercihler 16 Temmuz'da başlayacak, LGS'de soru iptali yok MEB Talim Terbiye kurulu Başkanı Burhanettin Dönmez'den olay öğretmenler açıklaması! Her yıl azalacak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan YKS için sessizlik mesajı LGS sınavı sona erdi! İşte dikkat çeken maske detayları Öğretmenlere müjde! Mesleki çalışma programında değişiklik Profesör online sınavda porno izlerken yakalandı! Özel okullarda telafi eğitimi yapılacak mı dersler ne zaman başlıyor? ’’Yemek ücreti iadeleri açık ve şeffaf olmalı’’ Ziya Selçuk: Büyük bir proje başlattık, şimdiden müjdeleyebiliriz