BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
GÜNCEL

Binali Yıldırım'dan 14 Ağustos açıklaması

AK Parti grup toplantısında konuşan Binali Yıldırım 14 Ağustos tehdidiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, Yenikapı mitingi ve FETÖ'nün 14 Ağustos tehdidi hakkında son dakika açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, Yenikapı mitingi ve FETÖ'nün 14 Ağustos tehdidi hakkında son dakika açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım’ın konuşmasından satır başları şöyle:

7 Ağustos bir milattı. Hepimiz oradaydık. Orada hepimiz İstanbul kadar muhteşemdik.Türkiye büyük bir uzlaşma kapısını aralamıştır. Bunu koruyacağız. İstanbul’da 5 milyon vatandaşımız darbecilere en güçlü sesiyle karşı çıktı. 79 milyon vatan evladıyla hep oradaydık. 

Yan yana omuz omuza demokrasinin yanında, Türkiye düşmanlarının karşısındaydık. Şimdi daha güçlü, daha kudretliyiz. 15 Temmuz’da, 7 Ağustos’ta darbeler defterini açmamak üzere kapattık. Türkiye 15 Temmuz’da darbeyi yendi. Türkiye’nin her köşesinden insanımız demokrasi için hakka yürüdü. Çanakkale şehitleri gibi Kurtuluş Savaşı şehitleri gibi hakka yürüdüler. 

15 BİN ÖĞRETMEN 10 BİN POLİS ALINACAK

Buradan öğretmen adaylarımıza, polis adaylarımıza yeni bir müjde veriyorum. Milli Eğitim Bakanlığımız yeni öğretim yılı için 15 bin yeni öğretmen alacak. Ayrıca İçişleri Bakanlığımız 10 bin yeni polis alacak. Ekonomi yönetimimiz yatırım ortamını iyileştirmek için yeni kararlar aldı. Yatırımcının önündeki engelleri bir bir kaldırıyoruz. 

Bireysel emeklilik sistemini otomatik hale getiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda en az 90 milyar tasarruf sağlayacağımızı hesaplıyoruz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR