BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.514,83
GÜNCEL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in, “Şikenin üstesinden nasıl geleceksiniz?” sorusuna verdiği, “Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon. Biz 9 senedir herhangi bir şike olayına rastlamadık” yanıtı Fenerbahçelileri ayağa kaldırmıştı.

''2010-11 sezonu şampiyonu kimdir?''
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Sayın Nihat Özdemir'e sormak istiyorum. 2010-11 sezonu şampiyonu kimdir? Bu soruyu cevaplamak için günlerce beklemeyin, alın telefonunuzu elinize yayınlayın bir açıklama. Deyin ki 2010-11 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir, bunu hak etmiştir, FETÖ'nün tüm kumpaslarına rağmen şampiyon kimdir? Bunu söyleyebilir misiniz? O senenin şampiyonu kimdir?" şeklinde konuşmuştu.

Nihat Özdemir istifa etti
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe Kulübü ile Nihat Özdemir arasında ipler kopmuştu. Nihat Özdemir'in kulüp üyeliğinden ihracı gündeme gelmişti. Fenerbahçe yönetimi, kulüpte uzun yıllar görev yapan Nihat Özdemir'in disipline sevk edildiği yazılı mektup bugün TFF Başkanı'na ulaştı. Hürriyet'in bilgisine göre; Özdemir, mektubun kendisine ulaşmasının ardından sarı lacivertli kulüp üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR