BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Trafikte son durum Türkiye yollarda

Ramazan Bayramı'nın dün akşamdan itibaren başlamasıyla birlikte Türkiye yollara düştü. Yeni açılan Osmangazi Köprüsü nedeniyle vatandaşlar feribotu tercih etmedi.

Trafikte son durum Türkiye, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte yollara düştü. Tatilin uzaması ile soluğu memleketinde, tatil bölgelerinde almak isteyen İstanbullular, yollara düştü.

Dün öğlen saatlerinden itibaren İstanbul'un pek çok bölgesinde trafik yaşanmaya başladı. Akşam üzerine doğru trafik adeta durdu. Özellikle TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yüzde 95'i buldu. Zaman zaman felç olan trafikte, insanlar saatlerce beklemek zorunda kaldı. İzmir istikametine gidenler ise Osmangazi Köprüsü'nün açılmasıyla birlikte bir nebze daha rahat bir yolculuk yaşadı.

4 DAKİKADA KÖRFEZ GEÇİLDİ

Açılışı önceki gün yapılan ve bayram tatili sonuna kadar ücretsiz olan Osmangazi Köprüsü'ne ilgi de hayli yoğun oldu. Sürücülerden bazıları, zaman zaman köprü giriş ve çıkışlarında araçlarını durdurarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Körfez'i 4-6 dakika gibi bir sürede geçen vatandaşlar, memnuniyetlerini de dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Her tatilde akın edilen, dolup taşan Eskihisar-Topçular feribotları ise Osmangazi Köprüsü'nün etkisiyle tercih edilmedi.

14 MİLYON KİŞİ OTOBÜS KULLANDI

14 milyon kişi otobüs kullandı.
1 milyondan fazla araç yola çıktı.
3 milyon kişi kendi aracında oldu.
4 milyona yakın kişi tren, vapur, uçak kullandı...

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR