BIST 10.213
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.466,34
İŞÇİ

Torba Yasa memur maddeleri-Memurlar sınavla müfettiş olabilecek

Torba Yasa memur maddeleri-Memurlar sınavla müfettiş olabilecek. Torba Yasa'dan memurlara neler çıktı? Torba Yasa memurları sevindirecek mi? Torba Yasa memur hakları neler var? Torba Yasa memurlara çıkanlar.

MEMURLAR- Memurlara bulundukları kurumda kariyer unvanlı müfettiş ve uzman unvanlı kadrolara atanabilmek için sınav düzenlemesi geliyor. Böylece yaş şartı aranmadan müfettiş olunabilecek.

2014 MEMURLARIN EĞİTİM YILI OLACAK!

Memurlarla ilgili tüm haberler BURADA!

TORBA YASA'YLA MEMURLARIN HAKLARI GENİŞLİYOR!

KADIN MEMURA GECE NÖBET YOK

Kadrolu, sözleşmeli ve geçici personel statüsündeki kadın memura, daha az gece nöbeti ve gece vardiyası görevi verilecek.

MEMURLARIN MAAŞLARI ARTACAK

Torba Kanun ile, 1 derece verilmesi uygulamasından yararlanmayan memurların sorununu çözüyor. 15 Ocak 2005'ten sonra işe başlayan memurlara 1 derece verilecek. Getirilen düzenleme ile 15 Ocak 2005'ten önce görevde olan memurlarla bu tarihten sonra memuriyete girenler arasında var olan derece farklılığı gideriliyor. Artık yeni başlayan memurlar bir derece uygulamasından faydalanarak memuriyete başlayacak. böylece memurların maaşlarında ve ilerde emekli olduklarında alacakları ücretlerde artış olacak. 36 BİN MEMURUN ATANACAĞI KURUM NETLEŞTİ!

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR