BIST 10.083
DOLAR 32,25
EURO 34,86
ALTIN 2.431,77
GÜNCEL

TEOG sınavında okullar tatil olacak mı?

TEOG ikinci dönem sınavına 1 hafta kaldı. TEOG sınavına girmeyecek öğrenciler için okullar tatil olacak mı? 29 Nisan'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

TEOG 2016 ikinci dönem sınavı 27-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Okullarda yapılan TEOG sınavına girmeyen öğrenciler tatil olacak mı? Detaylar memurhaber.com'da.

TEOG 2. dönem sınavları için az bir süre kaldı. 2016 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sınav takvimine göre 2016 yılında Nisan ayı içerisinde yapılacak olan TEOG sınavında okullar tatil mi? tüm öğrenciler tarafından büyük merak konusu oldu.

29 NİSAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Çarşamba ve Perşembe olmak üzere iki gün sınava girecek olan Ortaöğretin son sınıf öğrencileri, TEOG sınavının yapılacağı 27-28 Nisan 2016 tarihinde okullar tatil mi, hangi okullar tatil, okulların tatil süresi kaç gün tatil olacak? sorusu ile 29 Nisan Cuma okullar tatil mi? sorularının cevaplarını merak ettiler.

TEOG sınavında okullar tatil olacak mı, sorusunun cevabı MEB tarafından geldi. Milli Eğitim Bakanlığının Sınav ile ilgili yayınlamış olduğu kılavuzsa belirtilen açıklamaya göre; TEOG sınavından dolayı ortaokullar ve ortaokulu bulunan ilkokullar sınav günü tatil ilan edildi. Öğrenciler yarın okullar tatil mi? sorusunu sordular. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu açıklama sonrasında öğrencilerin merak ettikleri sorununda cevabı verilmiş oldu. 29 Nisan'da okullar tatil olmayacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR