BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
GÜNCEL

TEOG 2017 YEP sonuçları sorgu ekranı

TEOG 2017 YEP sonuçları son dakika MEB açıklandı. TEOG 2017 YEP sonuçları e-okul.meb.gov.tr'den açıklandı. TEOG 2017 YEP sonuçları meb.gov.tr ve memurhaber'de.

30 Haziran cuma günü itibariyle TEOG (YEP) sonuçları açıklanacak. Lise eğitimine devam etmek isteyen ve aylardır TEOG sınavına çalışıp iyi puanlar alan öğrenciler gözünü 2017 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Yerleştirme Esas Puanları (YEP) çevirdi. YEP sonuçları açıklandı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) YEP sonuçlarını hemen öğrenmek için e-okul sayfasına giriş yapmak için aşağıdaki adımları uygulamalısınız.

2017 yılı itibariyle TEOG Yerleştirme Esas Puanları öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG YEP sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine sınav sonuçlarına da ulaşılabiliyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR