BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43
GÜNCEL

Sabah işe giderken beni kurtar sesini duydu kapıyı kırıp kurtardı!

AĞRI'da sabah işe giderken Mehmet Şerif Koç, tek katlı evde çıkan yangında ‘beni kurtar’ seslerini duyunca kapıyı kırarak Ayda Hasanova'yı kurtardı.

Leylekpınar Mahallesi Namık Sezgin Caddesi’ndeki bir evde saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Yükselen dumanları gören çevredekiler, Ağrı Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada işe giden komşusu Mehmet Şerif Koç, içeriden gelen çığlıkları duyunca kapıyı kırıp içeri girdi, Ayda Hasanova’yı dışarı çıkardı. Adrese sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Komşusunu kurtaran Mehmet Şerif Koç, “Ben buradan işe doğru gidiyordum. Evden dumanların yükseldiğini fark ettim. Sonra yanan evin içinden biri bana ‘beni kurtar’ diye seslendi. Kapıyı açmaya geldiğimde kapı kilitliydi. Evim hemen yakında olduğu için keseri alıp geldim ve kilidi kırdım. Kadını dışarı çıkardım. Evin asıl girişi bu taraftan değil. Yangın çıktığı için kapıya gidememiş. Bu benim kırdığım kapı kullanılmayan bir kapıymış. Ama olsun kimseye bir şey olmadı. O yönden mutluyum" dedi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR