BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Orman yangınlarında son durum! 2 şehirde 5 noktada orman yangınları sürüyor!

Türkiye yangınlarla boğuşuyor. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gazipaşa ilçeleri, Mersin'in Silifke ilçesi ve Muğla'nın Bodrum Marmaris, Köyceğiz ile Milas ilçelerinde orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. 28-31 Temmuz tarihleri arasında çıkan 112 yangından 107'si kontrol altına alındı. Orman Pakanı Bekir Pakdemirli son dakika bilgisi olarak Bodrum, Muratpaşa ve Mersin yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu.

Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gazipaşa ilçeleri, Mersin'in Silifke ilçesi ve Muğla'nın Bodrum Marmaris, Köyceğiz ile Milas ilçelerinde orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin verdiği bilgilere göre 30'u aşkın ilde 112 orman yangını çıktı, bunlardan 107'si kontrol altına alındı. Manavgat, Marmaris, Bodrum dahil 9 bölgede yangın söndürme çalışmaları ise devam ediyor. Yangından etkilenen alanlar 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilirken, yangınlarda 5'i Manavgat'ta, biri Marmaris'te olmak üzere 6 kişi hayatını kaybetti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise bu bu sabahtan itibaren sevindiren gelişmeleri peş peşe duyurdu... İşte yangınlarla ilgili dakika dakika yaşananlar...

 Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülke genelindeki 112 orman yangınının 107'sinin kontrol altına alındığını bildirdi. Bakan Pakdemirli'nin paylaşımında yer verdiği tabloda, Antalya'da 2, Muğla'da 3 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR