BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
ÖĞRETMEN

Öğretmenler dershane tasarısı sizce nasıl?

Kamuoyunda “Dershaneler tasarısı” olarak bilinen “Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı”nın detaylarını eğitim yazarımız Ekrem Aytar yazdı.

Sayılı gün göz açıp kapayıncaya kadar gelip geçiyor. On beş günlük yarıyıl tatili de sona erdi. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 800 bin öğretmen, bu gün eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlıyor. İkinci yarıyıl maratonu 13 Haziran 2014 tarihinde sona erecek ve yaz tatili başlayacak.

Okul yöneticileri (Okul müdürü, müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı) harıl harıl okullarını 2. eğitim öğretim yılına eksiksiz olarak hazırlamaya çalışıyorlar. Kimi binalarının eksik gediklerini tamamlıyor, kimi aksayan bozulan kısımları tamir ettiriyor, bir çoğu yer değiştiren öğretmenler nedeniyle öğretmen eksiğini tamamlayıp yeni ders programlarını hazırlıyor… Hasılı kelam okullar, öğrenciler ve öğretmenler için eğitim öğretime hazır hâle getirilmeye çalışılıyor.

Ekrem Aytar'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN!

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR