BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

MTV ödemelerinde buna DİKKAT!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) internet sitesinden bir duyuru yaparak, vatandaşları dikkatli olmaları hususunda uyardı.

Gelir İdaresi Başkanlığı, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve trafik idari para cezasının internetten kredi kartı ile ödenmesine ilişkin yazılı açıklamada bulunarak, vatandaşları uyardı.

İnternet Vergi Dairesi ekranları kullanılarak Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme formu bulunduran ve Başkanlığın internet sayfası görüntülerinin taklit edildiğinin belirtildiği duyuruda, "www.trafikcezaodemesi.com benzeri tüm adreslerin Bakanlığımızla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"İnternet Vergi Dairesi ekranlarını kullanarak Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme formu bulunduran, Başkanlığımız internet sayfası görüntülerinin taklit edildiği www.trafikcezaodemesi.com benzeri tüm adreslerin Başkanlığımızla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için İnternet Vergi Dairesi uygulamasına www.gib.gov.tr adresimizden ulaşmaları hususu önemle duyurulur.

Mükelleflerimiz, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik İdari Para Cezasına ilişkin ayrıntılı bilgi için Vergi İletişim Merkezine (VİMER 444 0 189) başvurabilirler."

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR