BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,84
ALTIN 2.412,68
GÜNCEL

Metro Turizm'de otobüste kadın yolcuya cinsel taciz

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bu sabah saat 05.40 sıralarında bir muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Savcılık tarafından serbest bırakılan muavin suçunu itiraf etti.

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'da giden otobüsünde bu sabah büyük bir rezalet yaşandı. Bir aydır muavin görevinde çalışan kişi kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. 

Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde muavin, uyuyan bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Yaşanan skandalın polise aksetmesi üzerine muavin gözaltına alınırken, Odatv'ye konuşan Metro Turizm yönetimi olayı doğruladı ve muavinden hesap soracaklarını, mağdur kadına da destek vereceklerini söyledi.

SU DÖKÜLDÜ DEDİ VE KAÇTI

Olay, Metro Turizm'in dün akşam saat 19.15'te Muğla'dan kalkarak İstanbul'a giden 483465 sefer sayılı otobüsünde yaşandı. Otobüsün muavini, bu sabah saat 05.40 sıralarında Yalova feribotundayken mastürbasyon yaptı ve daha sonra uyuyan kadın yolcunun üstüne spremlerini akıttı. Kadının uyanarak çığlık atması üzerine muavin önce “su döküldü” dedi, daha sonra ise kaçtı.

METRO TURİZM OLAYI DOĞRULADI

Yaşanan olayla ilgili olarak Metro Turizm'den bir açıklama geldi. Odatv'ye konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ciğdem Öztürk, olayı doğrulayarak, "Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz" açıklamasını yaptı.

MUAVİN SERBEST BIRAKILDI

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin şirket kaynaklarına dayandırdığı habere göre, bir ay kadar otobüste muavin olarak çalışmaya başlayan G.'nin Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinden sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR