BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş talebi

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Mansur Yavaş'la bir televizyon programına çıkmak istediğini belirtti. Özhaseki, ''Ben önümüzdeki günlerde şahsen Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim'' dedi.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, rakibi Mansur Yavaş'la bir televizyon programına çıkıp çıkamayacağına dair soruya, "Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim" yanıtını verdi.

Özhaseki, rakibi Mansur Yavaş'la aralarında ciddi oy farkı olduğu ve AK Parti'nin Ankara'yı kaybedebileceği yönündeki haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

Özhaseki, "Ankara'nın en ücra köşesine kadar, bundan beş, on sene sonra nasıl olacağını bilen tek kişi benim. Bana söyledikleri burada da tutmadı ama çok ayıp bir şeydi. Sevindirici taraf şurası, kimse bana ‘tembel, bu adam iş bilmez, büyükşehir idare edecek kapasitesi yok' demedi, affedersiniz hırsız uğursuz da demedi, bundan dolayı seviniyorum" diye konuştu. Mansur Yavaş'la bir televizyon programına çıkmak, kendisiyle Ankara'yı tartışmak ister misiniz sorusuna ise Özhaseki şu yanıtı verdi:

Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim
''Her zaman isterim, bunda bir sıkıntım yok. Zaten o konuda kendime özgüvenim var. Ancak partimiz karar verirse ki, yaklaşık on yıldır, parti genel merkezi adayların tartışma programlarının kavgaya dönüştüğü, milleti de bunalttığıyla ilgili kanaat sahibi olduğu için o prensip itibariyle duruyor. Ben önümüzdeki günlerde şahsen Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim''

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR