BIST 9.020
DOLAR 39,23
EURO 44,71
ALTIN 4.148,96
18°İstanbul
KPSS

KPSS'de atanamadı hayatına son verdi

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde oturan 26 yaşındaki Esra Temur dün evde bulunan ruhsatsız tabanca ile başına bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

Olay, Gemlik’te Hamidiye Mahallesi Krom Sokak’ta ailesiyle oturan Esra Temur’un, dün saat 15.30 sıralarında odasına girip evde bulunan ruhsatsız tabanca ile çenesinin altına bir el ateş ederek intihar etmesi sonucu meydana geldi.

Olayın şokunu üzerinden atan Hamide Temur, cep telefonu ile aradığı polise ve eşi Temel Temur’a haber verdi. Kısa sürede eve gelen polisler, genç kızın babasına ait olduğu sanılan ruhsatsız silah ve bir adet boş kovana el koyduktan sonra, cesedi cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırdı.

Yakınları hayat dolu olan Esra Temur’un tüm umutlarını girdği KPSS sonrası yapılacak atamaya bağladını, burada hayal kırıklığı ile karşılaşınca bunalıma girdiğini ve bu nedenle intihar etmiş olabileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yorumlar
HABERLER

İşte Terörden arananlar listesindeki FETÖ üyeleri! Liste yenilendi kırmızı bültenle aranıyorlar

Bunu yapan 3 yaşındaki çocuk! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Akşener: Bizim HDP ile iş birliğimiz yok! İYİ Parti iktidarında bütün olumsuzluklar son bulacak

Çok kolay gibi görünse de aslında hiç de öyle değil. İşte enteresan zeka soruları

Girişin Kesinlikle Yasak Olduğu Dünyanın Dört Bir Yanından 19 Ürkütücü ve Gizemli Yer! Türkiye'deki bu yerde listeye girdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan '3600 ek gösterge' açıklaması

ÇOK OKUNANLAR
Close menu