BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
KPSS

KPSS sınavına girecekler dikkat! Sınav giriş belgesi yayınlandı

KPSS ortaöğretim sınav yerleri açıklandı! KPSS Ortaöğretim sınav yerleri, giriş belgesi yayınlandı. 2020 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman?

25-30 Eylül 2020 tarihleri arasında alınan ortaöğretim başvuruları sonrasında sınav tarihi ve sınav giriş belgelerine yönelik araştırmalar da başladı. Sınav tarihine az bir zaman kala konu ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Peki; KPSS Ortaöğretim sınav yerleri, giriş belgesi yayınlandı mı? 2020 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman?

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ AÇIKLANDI!
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün: 2020-KPSS Ortaöğretim sınava giriş belgeleri yayımlanmıştır. Adaylarımız http://ais.osym.gov.tr/ adresinden ve ÖSYM AİS Mobil uygulamamızdan sınava giriş belgelerine ulaşabilir.

ÖSYM'nin bu yıl için belirlediği takvime göre, KPSS ortaöğretim sınavı 22 Kasım'da yapılacak. Sınavda memur adaylarına 60 adet genel yetenek ve 60 adet genel kültür sorusu sorulacak. Sınav saat 10.15'te başlayacak ve 130 dakika sürecek. Adaylar, sınav günü saat 10.00'dan sonra sınav binalarına, sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile sınav binasına/sınav salonuna giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur.

Adaylar, sınav günü saat 10.00'dan sonra sınav binalarına, sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR