BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
KPSS

KPSS başvuruları ne zaman bitiyor? Tarihlere Dikkat!

2014 KPSS ortaöğretim ve KPSS önlisans başvurularu 8 Temmuz'da başladı. Peki KPSS takvimine göre son başvuru ne zaman? KPSS ücreti ne kadar? Hepsi memurhaber.com'da

- 2014 KPSS Lisans sonuçlarının açıklanması beklenirken bir yandan da ortaöğretim ve önlisans KPSS başvuru heyecanı başladı. KPSS ortaöğretim ve KPSS önlisans başvuru takvimi, KPSS ücretleri, son başvuru tarihi gibi pek çok bilgi ÖSYM'nin sitesinde 8 Temmuz'da erişime açıldı. Son başvuru tarihleri ne zaman ve nasıl başvuru yapabilirim sorularına tüm cevapları memurhaber.com'da.

KPSS ile ilgili tüm güncel gelişmeler ve daha fazlası tüm sorularınızın cevabına BURADAN ulaşabilirsiniz! 

2014 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları 8 Temmuz Tarihinde  adresi üzerinden erişime açıldı. Eylül ayında yapılacak olan KPSS Önlisans ve KPSS Ortaöğretim düzeyi sınavları başvuruları internete üzerinden 8 Temmuz 2014 - 24 Temmuz 2014 tarihleri arsında bankaya sınav ücteri yatırıldıktan sonra yapılmaktadır. Başvurular https://ais.osym.gov.tr üzerinden yapılacaktır. ,

SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

Sınav Ücreti 40 TL olup sınav ücreti Akbank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), DenizBank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), T. Halk Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Türk Ekonomi Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, T.C. Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı, Tüm PTT İş Yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa) ve Kartlı Ödeme Sistemi () üzerinden yatırılacaktır.


TÜM OTURUMLARA GİRECEK ADAYLAR 160 TL ÖDEME YAPACAK

Sadece cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 40 TL, cumartesi sabah oturumu ile birlikte diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek adaylar 80 TL; tüm oturumlara girecek adaylar 160 TL ödeme yapacak.

Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna başvurma süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. Kılavuzda, başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Adayların bu kılavuzu dikkatle incelemesi ve başvurularını tamamladıktan sonra süresi içinde ÖSYM'nin "" internet adresinden bilgilerini kontrol etmesi gerekiyor.

KPSS 2014 Sınav Ücreti:

Her bir oturum için 40 TL Başvuru Yerleri:

ÖSYM Başvuru Merkezleri, Aday İşlemleri Sistemi (AİS) Ödeme Yerleri:Akbank, Denizbank, T. Halk Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Türk Ekonomi Bankası, T.C. Ziraat Bankasının tüm şubeleri, PTT İş Yerleri, İnternet bankacılığı ve Kartlı Ödeme Sistemi () Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), lisans düzeyinde 5-6 Temmuz’da, KPSS kapsamında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 20 Temmuz’da, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi Lisans Düzeyi (DHBT-Lisans) ise 18 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR