BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
İŞ İLANLARI

Karabük Üniversitesi'nden öğretim üyesi ilanı

Karabük Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alımı yapacak. Karabük Üniversitesi sözleşmeli personel alım şartları neler, başvurular ne zaman? Ayrıntılar haberimizde...

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi, Anatomi, Histoloji ve Embriyoloji ile Halk Sağlığı bölümlerine öğretim üyesi alacak.

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü'nden:

Aşağıda Anabilim Dalı itibariyle ünvan ve şartları belirtilen Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat süresi ilanın yayını tarihinden itibaren 15 gündür. Yardımcı Doçent kadroları için ilgili Fakülte Dekanlıklarına Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına bir adet dilekçe ekinde diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge, nüfus cüzdan fotokopisi, üç adet fotoğraf ile özgeçmişi, varsa yayınlarıyla (Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edenlerin bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini yayın listelerini ve Üniversitemiz Atama ve Yükseltme kriterlerini kapsayan bir dosyayı dört nüsha halinde, Profesör kadrolarına başvuracaklar ise yayınlarını altı nüsha halinde hazırlayıp müracaat etmeleri ilan olunur.

NOT:

* Profesör ve Doçent kadrolarına daimi statüye göre atama yapılacaktır.

* Başvuranların müracaat dilekçelerinde yabancı dillerini belirtmeleri gerekmektedir.

* Başvuracak adaylar dilekçelerine bilimsel özgeçmişlerini, yayınlarını, yabancı dil başarı belgelerini ve haklarında bilimsel referans alınabilecek üç Öğretim Üyesinin isim ve adreslerini eklemelidirler.

* Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi yukarıdaki belgelerden bir tanesinin eksik olması halinde de müracaatlar geçersiz sayılacaktır

* Başvuracak adayların "Başvuru Formunu Doldurmaları" gerekmektedir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR