BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Kamu emeklisine toplu sözleşme açıklaması

Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın önemli açıklamalarda bulundu.

Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "1 milyon 900 bin kamu emeklisi olmak üzere 5 milyon 100 bin insan için masaya oturduk. Güzel bir toplu sözleşme gerçekleştirerek herkesin kazandığı, her kesimin kazandığı bir toplu sözleşmeyi ortaya çıkardık ve çalışanlara rahat bir nefes aldırdık." dedi.

Yalçın, Eğitim-Bir Sen Yalova Şubesi yeni hizmet binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Memur-Sen ailesinin ülkede birlik, beraberlik ve kardeşliğin teminatı bir teşkilat olduğunu söyledi.

"MEMUR-SEN ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRDİ"

1 milyona yaklaşan üye sayısıyla demokratik zeminin güçlenmesi için mücadele ettiklerini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Memur-Sen ülkedeki demokrasinin türbülanstan çıkması, ham demokrasinin tam demokrasi olması, temel hak ve hürriyetler konusunda herhangi bir kısıtlama olmaması ve ülkede geçmişten bugüne gelen bariyerlerin, barikatların birikmiş olan tortuların ortadan kaldırılması, bu ülkenin yaşanabilir bir ülke olmasını sağlama noktasında şimdiye kadar üzerine düşeni yerine getirmiş bir teşkilattır. Bundan sonra da aynı gayret ve azimle bu yolculuk devam edecektir."

"1 MİLYON 900 BİN KAMU EMEKLİSİ İÇİN MASAYA OTURDUK"

Yalçın, Memur-Sen'in önemli kazanımlar sağladığını belirterek, "Biz Memur-Sen ailesi olarak bu sene 3 milyon 200 bin kamu görevlisi, 1 milyon 900 bin kamu emeklisi olmak üzere 5 milyon 100 bin insan için masaya oturduk. Güzel bir toplu sözleşme gerçekleştirerek herkesin kazandığı, her kesimin kazandığı bir toplu sözleşmeyi ortaya çıkardık ve çalışanlara rahat bir nefes aldırdık." diye konuştu.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR