BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.511,36
GÜNCEL

İSG sınav sonucu-İş güvenliği (İSG) sınav soru-cevapları

MEB 21 Aralık İSG İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği uzmanlığı sınavı,sınav sonuç bilgisine buradan ulaşabilirsinz.İş güvenliği (İSG) sınavı soru ve cevapları

MEMURLAR -Milli Eğitim Bakanlığı, (İSG) 21.12.2013 Tarihli ÇSGB İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği uzmanlığı sınavı, sınav sonuç bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanları çalıştıkları yerde diğer çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlamakla mükellef olmalarına rağmen kendi güvencelerinin olmadığını belirtiyorlar.

Görevleri, çalışan işçileri iş yerlerinde her türlü işle ilgili tehlikeden korumak ve risk faktörlerini ortadan kaldırmak olan iş sağlığı ve güvenliği uzmanları da güvencelerinin olmamasından dert yandı. Uzmanlar, “İşçilerin can güvenliğinden sorumluyuz ama bizim bir güvencemiz yok.” dedi.,

İşyerleri için iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi bulundurma uygulaması 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren resmen başlıyor. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Türkiye’de çalışan A, B ve çoğu C sınıfında çalışan 16 binden fazla iş sağlığı ve güvenliği uzmanı bulunuyor. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR