BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
İŞ İLANLARI

İçişleri Bakanlığı personel alımı hangi kadrolara yapılacak? Maaş ne kadar olacak?

İçişleri Bakanlığı personel alımını 25-29 Ocak tarihleri arasında tamamlandı. Başvuruda bulunanlar heyecanlı bir şekilde sonuçları bekliyor. Peki başvuru sonuçları için tarih verildi mi? İçişleri Bakanlığı personel alımı hangi kadrolara olacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

İçişleri Bakanlığı personel alımı sınav başvuruları 25 Ocak Pazartesi günü 10:30'da başladı, 29 Ocak Cuma günü saat 17:30 itibariyle sona erdi. Sınava katılmaya hak kazanan adaylara ait Bakanlık merkez ve taşra teşkilatına ilişkin il ve unvan bazlı listeler ile günlü katılım listeleri 05 Mart 2021 tarihinde Bakanlığımız www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde ilan edilecek.

Aynı puan türü ve pozisyon için başvuran adaylardan en son adayın aldığı puan ile aynı puana sahip adaylar da giriş(sözlü) sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Aynı puana sahip adaylar soyadı sıralamasına göre ilan edilecektir.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAVI NE ZAMAN?

Sınav 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Giriş(sözlü) sınavına girmeye hak kazanan adaylara ait günlü katılım listeleri, sınav yerleri, sınav tarihleri ve ilgili diğer bilgiler bakanlığın www.icisleri.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

Adayların sınav saatinden en az yarım saat önce sınava girecekleri Bölgesel Sınav Komisyonunun bulunduğu sınav yerinde hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden (Nüfus cüzdanı/T.C Kimlik Kartı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz edemeyen adaylar sınava alınmayacak olup, bu adaylar konu ile ilgili olarak herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

Bakanlık taşra teşkilatında ilan edilen sözleşmeli pozisyon unvanı için başvuruda bulunan adaylar İş Talep Formunda tercih ettikleri il için, Ek-2 sayılı tabloda o ilin yer aldığı grubun hizasında gösterilen bölgesel sınav komisyonunun bulunduğu ilde sınava katılacaklardır.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

217 Büro Personeli,
1462 Çağrı Karşılama Personeli,
16 Programcı,
4 Tekniker,
3 Avukat,
6 Bilgisayar Mühendisi,
19 Elektrik Elektronik Mühendisi,
24 Teknisyen,

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

İçişleri Bakanlığı 1772 Memur Alımı için başvuru kılavuzunda adaylar 2021 yılı maaş bilgileride paylaşıldı. Söz konusu olan maaşlar tecrübe yılına ve pozisyona göre farklılık göstermektedir. Bu kapsamda en düşük maaş Destek Personeli pozisyonu için 3.254,50 TL oldu. En yüksek Maaş ise 6.373,86 TL ile Şehir Plancısı Mühendisi oldu.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR