BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
İŞ İLANLARI

İçişleri Bakanlığı ilan yayınladı bin 545 kişi alınacak

İçişleri Bakanlığı tarafından bin 545 kişi için ilan yayınlandı. İçişleri Bakanlığı nereye ilan alacak şartlar neler KPSS şartı var mı sorularının yanıtı internethaber'de.

İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatı Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe nüfus birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam bin 545 sözleşmeli büro personeli alacak.

Bakanlıktan yapılan duyuruya göre, müracaatlar; elektronik ortamdaki İş Talep Formu ile yapılacak. Posta yoluyla veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecek.

Adaylar, “T.C. İçişleri Bakanlığı 2017 Yılı Sözleşmeli 4/B Büro Personeli – Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” ya da “T.C. İçişleri Bakanlığı 2017 Yılı Sözleşmeli 4/B Büro Personeli – Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu”ndan, KPSS (B) grubu puan türünden kendisine uygun olanı seçerek 15 - 22 MAYIS 2017 tarihleri arasında ilgili sınav duyurusu bölümünde yayımlanacak olan başvuru linki aracılığıyla e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edecekler.

Başvurular e-Devlet şifresi ile yapılacağından, adayların ( www.turkiye.gov.tr ) hesabının bulunması zorunludur.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen nitelikleri taşımak,

2- En az önlisans mezunu olmak,

3-1 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1982 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar)

4- 2016 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla KPSS puan türü esas alınarak yapılacak başarı puan sıralamasına göre ilan edilen pozisyonun 4 katı adayın içerisinde bulunmak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

1- Müracaatlar; elektronik ortamdaki İş Talep Formu ile yapılacaktır. Posta yoluyla veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecektir.

2- Adaylar; Bakanlığımızın (www.icisleri.gov.tr) adresli internet sitesinde yer alan; “T.C. İçişleri Bakanlığı 2017 Yılı Sözleşmeli 4/B Büro Personeli – Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” ya da “T.C. İçişleri Bakanlığı 2017 Yılı Sözleşmeli 4/B Büro Personeli – Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu”ndan, KPSS (B) grubu puan türünden kendisine uygun olanı seçerek 15-22 MAYIS 2017 tarihleri arasında ilgili sınav duyurusu bölümünde yayımlanacak olan başvuru linki aracılığıyla e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda müracaat edeceklerdir.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR