BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31
GÜNCEL

Hukukçularla müvekkilleri buluşturan token: Escoin

Kripto para ekosisteminde benzer hizmetler veren birçok dijital varlık bulunuyor; ancak hukuk dünyasına hizmet veren bir varlık yoktu. Escoin Token, hukukçularla müvekkilleri buluşturmak üzere kripto para ekosisteminde yerini aldı. Fincras&Invcras Digital Services OÜ firması bünyesinde hizmet veren Escoin, başarı çıtasını sürekli yükseltiyor.

Escoin Token, hukuk ekosistemine yeni bir soluk getirdi

Fincras&Invcras Digital Services OÜ, dijital varlık hizmetleri sağlıyor. 2018 yılında kurulan şirket, dijital para üretimi, fon yönetimi ve dijital varlık barındırma gibi hizmetler sağlıyor. Escoin Token de şirketin patentli markası, lisanslı ürünü ve vergiye olarak kripto varlığı olarak ekosistemdeki yerini aldı. Hukuk firmaları ile müvekkil ağını birleştiren bir sisteme sahip Escoin Token, bu özelliği ile muadillerinden ayrılıyor.

Global kripto piyasalarında listeleniyor

“ELG” kısaltması ile kripto varlık ekosisteminde işlem gören Escoin Token; Coinmarketcap, Coingecko, Coinpaprika ve Nomics gibi popüler kripto para listeleme platformlarında dikkat çekiyor. Türkiye’de Finexbox, DexTrade, Vindax, Bankcex, CoinBase ve Uniswap gibi platformlarda işlem gören token, Coingecko ve Nomics listelerinde ilk 250’lik dilime girmeyi başardı.

Global hukuk hizmetleri ekosistemine odaklanan proje, ülkelerden bağımsız olarak hukuk firmaları ile müvekkilleri buluşturuyor. Dijital ortamda kurulan iş birlikleri ile gerçekleşen buluşmalar, ortak çıkarlara dayanıyor. Escoin Whitepaper, bu iş birliklerine ilişkin detaylı bilgiler ve şartlar içeriyor.

Escoin’in emsalsiz yapan özellikler

Escoin’in hızlı yükselişinin itici güç olan proje, gelişmiş altyapısı ve kusursuz sistemi ile dikkat çekiyor. Sistem, hukuk alanında hem hukuk firmalarına hem de müvekkillere geniş bir network ağı vaat ediyor. Escoin kurucuları, dünya genelinde geniş teslimat ve ulaşım ağına sahip platformlar gibi çok yönlü bir network ağını global ölçekte hayata geçirmeyi hedefliyor. Bu aşamada Escoin, hem hukuk sistemine odaklanması hem de geniş network vaat etmesi ile muadillerinden ayrılan ve “emsalsiz” özellik kazanıyor. networke sahip olan başka bir oluşumun var olmadığı da hemen akıllara geliyor.

142 ülkede 252 ofis

Escoin’in sağladığı geniş hizmet ağının bir temeli bulunuyor. Sistemin 142 ülkede yer alan önemli ticaret merkezlerindeki 252 ofisten oluşan geniş bir ağı var. Böylece küresel çapta yasal kaynaklara erişim imkanı veriyor. Escoin müşterileri, dünyanın farklı ülkelerindeki alanında uzman avukatlara sistem üzerinde erişebiliyor. Dünya genelinde hukuki ve legal bir sistem olan proje; yerel yasalara, geleneklere, yargı sistemlerine ve kültürel hassasiyetlere özen gösteriyor. Hukuk alanında herhangi bir hizmet için müvekkillerin ihtiyaçlarını karşılamayan Escoin projesinin hizmet sunduğu ülkelerde en az bir hukuk firması sisteme dahil oldu. Binlerce hukukçu, avukat ve müvekkil sayesinde proje, çok geniş bir kitleye ulaşabiliyor.

Yerel avukatlar küresel müvekkillerle çalışabiliyor

Sunduğu çözümler ile hukuki işlemlerde zaman kaybını önleyen Escoin sayesinde şirketler, bulundukları kentlerde uzman avukatlara ulaşabiliyor. Online toplantılarla anlaşmalar yapılıyor. Avukat seçimi için birçok parametre sunuluyor. Avukatların dava portföyleri ile birlikte derecelendirmeleri de incelenebiliyor. Escoin’de vakalar için para transfer ücreti ödenmiyor. Hızlı transfer özelliği ile de dikkat çeken Escoin, hukuk sektöründeki gelir adaletsizliğini minimize etmek üzere yerel avukatların global müvekkillerle çalışmalarını sağlıyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR