BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEMUR

Hemşire ve uzman ebelerin Ocak 2016 maaşı ne kadar olacak?

Devlet memurlarının aylık net maaşları, enflasyon farkı zammı ile asgari geçim indirimindeki artışa bağlı olarak 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren yükseldi. Peki uzman ebe ve hemşirelerin Ocak 2016 maaşları ne kadar olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Genel maaş zammı ve enflasyon farkı zammı ile asgari geçim indirimindeki artışa bağlı olarak uzman ebe ve hemşirelerin Ocak 2016 maaşları ne kadar olacak. İşte ayrıntılar...

Memurunyeri.com'un haberine göre kamu kurum ve kuruluşlarında hemşire veya ebe kadrolarında mesleki lisans mezunu olarak görev yapan 657 sayılı Kanuna tabi Devlet memurlarından, meslekleriyle ilgili alanda yüksek lisans yaparak diplomalarını Sağlık Bakanlığına tescil ettirmiş olanlar, ilave maaş artışı alacak.

ZAMLI İLK MAAŞ 15 OCAK 2016

Zamlı ilk maaşlarını 15 Ocak 2016 tarihinde alacak olan uzman ebe ve uzman hemşireler; genel maaş zammı, enflasyon farkı zammı ve ilave maaş artışından kaynaklı 1-14 Ocak maaş farklarını ise ayrıca alacak.

Bu çerçevede, uzman hemşire ve uzman ebe unvanlı Devlet memurlarının her derece/kademe ve hizmet yılında 15 Ocak 2016 tarihinde alacakları net maaşlar konusunda aşağıda tabloda yer verilmiştir. Tabloda, uzman olmayan mesleki lisans mezunu ebe ve hemşire maaşına da yer verilmiştir.

“Ebe/Hemşire” ve “Uzman Ebe/Uzman Hemşire” maaşı (15 Ocak 2016)

NOT:

-Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, bekar (veya eşi çalışan) ve çocuksuz personele göre değerlendirme yapılmıştır.

-Döner sermayeden yararlananlar için, sabit döner sermaye ödemesi (net ek ödeme miktarı kadar) hesaplamaya dahil edilmiştir.

-Çalışılan yerlerden kaynaklı ek tazminat farklılıkları dikkate alınmamıştır.

-Yabancı Dil Tazminatı dikkate alınmamıştır.

-Hizmet süresi 7 yıl ve daha az olanların, 30.09.2008 tarihinden sonra göreve başladıkları varsayılmıştır. 

-Personelin hizmet yılları itibariyle ulaşabilecekleri derece/kademeler tahmini olarak kullanılmıştır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR