BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
MEMUR

Halkbank personel alım sonuçları ne zaman açıklanacak?

Halkbank Personel Alım Sonuçları - Genel Müdürlük kaynakları Sınav sonuçlarının Cuma ve Pazartesi açıklanacağını ifade etmektedir.

-Halk Bankası Genel Müdürlük Birimleri, Bölge Koordinatörlükleri ve Şubelerinde istihdam edilmek üzere Servis Görevlileri alımı için 17 Ağustos’ta Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul-Anadolu Yakası, İstanbul-Avrupa Yakası, İzmir, Kayseri, Samsun ve Trabzon olmak üzere 14 merkezde çoktan seçmeli test şeklinde personel alım sınavı yapmıştı. Genel Müdürlük kaynakları Sınav sonuçlarının Cuma ve Pazartesi açıklanacağını ifade etmektedir.

Yazılı sınavda değerlendirme doğru cevap sayısı üzerinden yapılacak olup, değerlendirme; adayların tercih ettiği illere göre başarı sıralamaları dikkate alınarak yapılacaktır.

Her il için yazılı sınavda en az 60 ve üzeri puan almak koşulu ile Bankanın ihtiyaç duyduğu kadar aday mülakata çağrılacaktır. (60 ve üzeri puan almak mülakata çağrılmak için yeterli koşul olmayıp, ön koşuldur. 60 ve üzeri puan alanların sayısı Bankanın mülakata çağırmayı planladığı sayıdan fazla olur ise yazılı sınav başarı sıralaması dikkate alınacaktır. )

Yazılı sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi’nin http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ adresi üzerinden ilan edilecektir.

Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler www.halkbank.com.tr adresinde duyurulacaktır, Mülakatta katılan adayların yazılı sınav puanları mülakat notları ile birlikte değerlendirilerek kazanan adaylar belirlenecektir.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR