BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

Faizler düşürüldü avantajlı faiz oranları! Kredi fırsatı 50 bin TL'ye kadar...

Koronavirüs pandemisi sonrası normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte nakit ihtiyaçlar da arttı. Birçok kişi ihtiyaç kredisi kullanmak için bankaların yolunu tutuyor. ING Türkiye kredi kampanyası ile müşterilerine avantajlı koşullarda kredi kullanım imkanı sağlıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, ilk kez ING’li olacak  müşterilerine yönelik avantajlı faiz oranları içeren kredi fırsatı sunuyor. Bu  kapsamda ING ailesine yeni katılacak müşteriler, ihtiyaç kredilerini yüzde  1,35’ten başlayan faiz oranlarıyla kullanabilecek.     

Yüzde 1,35 faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi kampanyasından,  henüz ING’li olmayan müşteriler 5 Temmuz 2021 ile 31 Ağustos 2021 tarihleri  arasında 5 bin TL ile 50 bin TL arasında kredi kullanarak yararlanabilecek. Kredi  kampanyası, 36 aya varan vadede, Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan  kredilerde geçerli olacak.             

"Müşterilerimizi ekonomik olarak desteklemeyi önemsiyoruz"     

 Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Bireysel Bankacılık  Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, nakit ihtiyacı olan müşterilerinin  yanlarında olmayı amaçladıklarını belirterek, şunları kaydetti:   

“Müşterilerimize her zaman, her yerden, kolay, akıllı ve kişisel bir  deneyim yaşatarak zahmetsiz bir bankacılık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bununla  birlikte, özellikle salgın döneminde ekonomik olarak da müşterilerimizi  desteklemeyi önemsiyoruz. Bu amaçla, ilk kez ING’li olacak müşterilerimize  yönelik avantajlı faiz oranları içeren bu kampanyayı geliştirmekten dolayı  mutluyuz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiğimiz ürün ve  hizmetlerimizle onların yanında olmaya devam edeceğiz.”         

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR