BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.492,17
GÜNCEL

Evde ölü bulunan emeklinin katil zanlısı eşi çıktı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, evinin banyosunda ölü bulunan emekli 63 yaşındaki Muhammet Kısa'nın başına odunla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Muhammet Kısa'nın eşi 57 yaşındaki H.K.'nın ifadesinde eşini kıskançlık yüzünden öldürdüğünü söylediği belirtildi.

Olay, önceki gün ilçeye bağlı Alacabük Köyü'nde meydana geldi. Muhammet Kısa, iddiaya göre 2 katlı evlerinin üst katındaki tuvalette ölü bulundu. Jandarmaya ifade veren ailesi, Muhammet Kısa'nın evin çatısından düştüğünü daha sonra yüzünü yıkamak için tuvalete girdiğini ve bir daha çıkmadığını ileri sürdü. Yapılan inceleme sonunda Muhammet Kısa'nın başına odunla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Jandarma, olayla ilgili olarak Muhammet Kısa'nın eşi H.K., iki oğlu ve gelinini gözaltına aldı. İki oğul ve gelin, jandarmadaki ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.

H.K., ilk ifadesinde eşini kıskançlık yüzünden öldürdüğünü itiraf etti. H.K., başka bir kadınla ilişki yaşadığı gerekçesiyle tartıştığı eşini başına odunla vurarak öldürdüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR