BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.506,02
GÜNCEL

Erdoğan'dan flaş seçim sonucu açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazını kıldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

İstanbul Eyüp Sultan Camii'nde sabah namazını kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Erdoğan, 'Millet bir kez daha istikrarı seçti' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Milli irade dün 1 Kasım itibarıyla istikrardan yana tecelli etti ve o kısa süreli gelişmeler milli iradeye 'İstikrardan başka çıkış yok' dedi, böyle bir karar vermeyi ortaya koydu. Şu anda çıkan neticenin ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum.

"MİLETİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Bir olalım, diri olalım kardeş olalım hep birlikte inşallah bir olalım. Ülkemize sahip olmadığımız sürece üstümüzde büyük oyunlar oynandığını görüyorsunuz. Her zaman tek devlet tek bayram tek vatan dedim. Üzerimizde oynan oyunları buna sahiplenerek cevap vermemiz lazım. Milletimize şükranlarımı sunuyorum.

AK PARTİ - ERDOĞAN İLİŞKİSİ VE DIŞ BASIN

Şu anda bunu şahsımla alakalı olarak değerlendirmek doğru olmaz. Acaba dünya medyası niçin ülkemizle bu denli ilgilenirken kendi ülkekeleri ile ilgilenmiyorlar? Milli iradeye neden saygı duymuyorlar. Manidar olan budur. Onlara bu soruyu sormak lazım. Sizin demokrası anlayışınız bu mu? Şu an da %50 gibi bir rakam görülüyor. Buna da tüm dünyanın saygı duyması gerekir ve tüm dünyada, ben böyle olgunluğu görmedim. Çok olgun bir seçim geçti ve neticeler kısa sürede netleşti.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR