BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.525,47
GÜNCEL

Erdoğan açıkladı o kurum kapatılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katıldı ve son dakika açıklamada bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada TİB'in kapatılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, flaş açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "TİB’i kapatacağız. Çünkü bütün pisliklerin olduğu yerlerden biri de orası. Orayı kapatıp çalışanların hepsini de hazırlıklarını yaptık, gereği neyse yapacağız. TİB, BTK’ya kapatılmak suretiyle BTK gereken adımları kendisi atacak. dedi. 

"TİB'İ KAPATACAĞIZ"

Bu süreç Türkiye’nin devlet yapılanmasında bir revizyonuna fırsat hazırlamıştır. Mesela TİB’i kapatacağız. Çünkü bütün pisliklerin olduğu yerlerden biri de orası. Orayı kapatıp çalışanların hepsini de hazırlıklarını yaptık, gereği neyse yapacağız. TİB, BTK’ya kapatılmak suretiyle BTK gereken adımları kendisi atacak.

Gündemimizdeki en önemli konulardan birisi savunma sanayimizdir. Yapar mıyız bunu, yaparız. İnsansız hava araçlarını üretiyoruz. İnşallah savaş uçaklarımızı, yolcu uçaklarımızı, füzelerimizi de üreteceğiz. Biz geçmişten aldığımız dersler ışığında geleceği inşa etmenin çabası içindeyiz. Bizde güzel bir söz vardır, önce refik sonra tarik deriz. Yani önce arkadaş, sonra yol arkadaşı. Bizler sizleri yol arkadaşı olarak görüyoruz. Sizlerden en önemli isteğim şu, malum konuların dışında bu dezenformasyonu sizlerle beraber aşacağız. Sizler uluslararası bir çok kuruluşun Türkiye’deki temsilcisisiniz. Eğer bu dezenformasyonu düzeltmede bize yardımcı olursanız daha mutlu oluruz.

ABD'YE GÜLEN TEPKİSİ

ABD’de yaşayan o FETÖ denilen zat bu işin başında mıdır diyecek kadar dünyadan bir haber olanlar. Bu kadar kendilerine gönderdiğimiz belgeler var. Bizden bunca teröristleri istediniz. Bu teröristler için biz sizden belge istemedik. Eğer ABD bizden bu teröristi istiyorsa, bizim cezaevimizde yatıyorsa verelim gitsin dedik. Biz böyle birini istiyoruz siz saklamaya devam ediyorsunuz. En büyük mali kaynakları bu charter school’lardır. Bunları görmemek mümkün müdür? ABD’nin parlamentosunda parayla destekledikleri kişileri bildirdik kendilerine. Daha ne olacaktı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR