BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
ÖĞRETMEN

Eğitimcilerin mülakatla atamaya tepkileri sürüyor..

Yönetici atamalarındaki mülakat uygulaması eğitim camiasının tepksini çekmeye devam ediyor.

Eğitim-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, Baykan Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yönetici atamalarında Siirt Eğitim-Bir-Sen şubesi olarak mülakata karşı olduklarını belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker, çözüm sürecinin önemine değindi ve yaşanmış bütün acıların istiklal mahkemelerinden DGM'lere kadar hepsinin İslam çerçevesinde birbirimize kardeş gözüyle bakarak unutulabileceiğini ve kavmiyetçiliğin bir yok olma olduğunu oysa İslam şemsiyesinin bizleri hem bu dünyada hem de diğer dünyada saadete ulaştıracağını ifade etti.

Konuşmasında Milli Eğitim Bakanına seslenen Şeker, yönetici atamalarıyla ilgili de konuşarak, "Yönetici atamalarında Siirt Eğitim-Bir-Sen şubesi olarak mülakata karşıyız. Mülakat iyi yapılırsa liyakat sahibi kişileri yönetici yaparız oysa yıllardır yapılan haksız uygulamalar göz önüne getirildiğinde mülakatta adalet sağlanamayacağı ve haksız atamaların yapılacağı kanaati oluşmuştur. Buradan bir kez daha dile getiriyorum bizler yönetici atamalarında mülakata karşıyız" dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR