BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.421,40
KPSS

e YDS 2016 giriş yerleri ÖSYM belge alma

E yds 2016/9 sınavına girecek olanlar dikkat. ÖSYM tarafından açıklanan son dakika habere göre eyds giriş yerleri belli oldu. E YDS giriş yerlerini memurhaber.com ve osym.gov.tr'den öğrenebilirsiniz.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), e-YDS 2016/9 kapsamındaki sınav giriş belgelerini yayınlandı. Sınava girecek adaylar belgelerini yanında götürmek zorunda.

24 Eylül'de gerçekleşecek olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı' na girecek adaylar için giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayınlandı. 

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

e-YDS elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlandı. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir. Adaylar aşağıdaki linkten örnek sınava ulaşabilirler.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR