BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.490,96
ÖĞRETMEN

Dershane öğretmenleri başvuru süresinde flaş değişiklik

Dershane öğretmenlerinin atama başvuru süreci başladı. MEB tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre dershane öğretmenlerinin başvuru süresi uzatıldı. Başvurular hangi gün sonra eriyor? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), dershaneler ile öğrenci etüt eğitim merkezlerinde eğitim personeli olarak görev yapanlar arasından atanacak 5 bin sözleşmeli öğretmen için atama başvuru takvimi açıklandı. Takvimde son dakika değişiklik oldu. Detaylar memurhaber.com'da.

MEB tarafından, 674 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname'de (KHK) yer verilen dershaneler ile öğrenci etüt eğitim merkezlerinde görev yapan eğitim personelinin sözleşmeli öğretmen pozisyonlarına atanabilmesine ilişkin başvuru iş ve işlemlerine ilişkin duyuru, bakanlığın internet sitesinden yayınlandı.

...

İŞTE MEB TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Dershaneler İle Öğrenci Etüt Eğitim Merkezlerinde Görev Yapan Eğitim Personelinin Sözleşmeli Öğretmenlik İçin Başvuru İşlemlerindeki yoğun talep üzerine, adayların rahat başvuruda bulunabilmeleri amacıyla başvurular 21 Eylül 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR