BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.435,78
ÖĞRETMEN

Dayakçı öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı

Büyük tepki toplayan okuldaki dayak skandalı yetkilileri harekete geçirdi. Ümraniye'deki Fatih İlkokulu'nda yaşanan olayda, öğretmen henüz 1. sınıf öğrencisini sınıfın ortasında tokatlıyordu.

İSTANBUL Ümraniye'de birinci sınıf öğrencisine tokat atan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin gündemine oturan ve kamuoyunda infiale yol açan ilkokulda dayak skandalı Milli Eğitim camiasını hareketlendirdi. Sınıfın ortasında henüz 1. sınıf öğrencisi olan Bayram isimli çocuğu darp eden öğretmen hakkında soruşturma açıldı. Ümraniye'de öğrencisine şiddet uygulayan öğretmen T. K. ile ilgili kaymakamlık tarafından inceleme-soruşturma başlatılarak müfettiş görevlendirildiği öğrenildi.

KAYMAKAMLIK MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ümraniye'de öğrencisine şiddet uygulayan T.K. isimli öğretmenle ilgili kaymakamlık tarafından müfettiş görevlendirildi.

GÖRÜNTÜLER OLAYI DOĞRULUYOR

Büyük tepki çeken olayda T.K. isimli öğretmenin öğrencilerinden tahtaya yazı yazmalarını istediği, tahtaya çıkan öğrenciler yazmakta zorlanınca öğretmen T.K.'nın sinirlenerek öğrencilerine hakaret etmeye ve öğrencisine vurmaya başladığı gizli çekilen videoda görülüyor.

VELİLER ÇOK KIZGIN

Öğrenciye tokat atan öğretmen, kimi zaman da öğrencisini itekledi. O anlar sınıftaki bir öğrencinin cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi. milligazete.com.tr tarafından Türkiye gündemine getirilen skandal olay, velilerden de büyük tepki gördü.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR