BIST 10.147
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.473,54
GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda kritik toplantı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Necdet Özel ve Numan Kurtulmuş'un da yer aldığı güvenlik zirvesinde Suriye sınırındaki gelişmeler ele alınıyor.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda saat 19.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve ilgili bürokratlar katılıyor.
 
Toplantıda, bölgede yaşanan kaos nedeniyle Türkiye’ye sığınmakta olanların durumu ve güvenlik meseleleri ele alınacak. 

SARAY'DA ÜST ÜSTE TOPLANTI
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Suriye toplantısında bölgedeki son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda dün saat 23.00'te güvenlik toplantısı yapılacağı öğrenildi
 
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, AFAD Başkanı Fuat Oktay ve ilgili bürokratların katıldığı toplantıda, Suriye'deki son gelişmeler ve yaşanan kaos nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriyeliler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verildi.
 
Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda saat 23.00'te güvenlik toplantısı yapılacak.
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR