BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.467,55
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı'ndan flaş iş güvenlik paketi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan polis teşkilatının 170. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikte iş güvenlik paketi için kritik açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Haftası nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul ettiği 81 ilde görevli 400 polis memuruna hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Bu teşkilat bölündüğü zaman Allah göstermesin vatan elden gider. Bunu bölmeye yönelik en son örnek paralel devlet yapılanmasıdır. Bu meşum örgütün her yerde olduğu gibi polis içinde de ne yazık ki mensupları çıktı. Ama bu asla Emniyet Teşkilatımızın tamamının üzerine gölge düşürmek, tamamını itham altında bırakmak için bir bahane olarak kullanılamaz. Hiçbir polisimizin haksız yere rencide edilmesini kabul edemeyiz ama maalesef kurunun yanında yaş da yanıyor. Tüm polis kardeşlerime sesleniyorum sizin arkanızda devlet var millet var cumhurbaşkanı var rahat olun. Hakka vicdana ahlaka uygun görev yapan her polisimiz benim evladımdır canımdır.

''İŞ GÜVENLİK YASASI'NI BUGÜN BÜYÜK İHTİMALLE İMZAYALACAĞIM''

''İş Güvenlik Yasası çıkıyor. Niye rahatsız oldular, niye rahatsız oluyorlar? Bugün büyük ihtimalle imzalayacağım. Tek dertleri var, polis güvencede olmasın. Bugüne kadar hep öyle hareket ettiler. Bu yasa polisi biraz daha güvence altına aldığı için, daha bu noktada ileriye ulaşabilmesi noktasında, onları bu rahatsız etmeye başladı.''

BAŞKANLIK SİSTEMİ

Bu motor bu kasaya küçük geliyor yetersiz geliyor çekemiyor. Ne yapmak lazım motoru güçlendirmek lazım veya sıfırdan yenilemek lazım. Her değişim gibi bu da sancılı oluyor, karşı çıkanlar olacak ama beyhude.''

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR