BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,95
ALTIN 2.441,31
GÜNCEL

Cizre'de bombalı araçla saldırı son durum

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde gelen son dakika haberlerine göre bombalı araçla saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Bombalı saldırıda 11 polis şehit oldu 78 kişi ise yaralandı. İşte tüm detaylar...

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde gelen son dakika haberlerine göre bombalı araçla saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, saat 06.40'ta Konak Mahallesi'nde bulunan Polis Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler tarafından bombalı araç ile saldırı düzenlendi.

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, bölgeden dumanların yükseldiği görüldü. Patlamanın şiddeti ile birçok yerde ev ve işyerlerinin camları kırıldı. 

CİZRE'DEN GELEN İLK GÖRÜNTÜLER

POLİS ARAÇTA ARAMA YAPMAK İSTEMİŞ

Bombalı aracın binaya 50 metre uzaklıktaki polis kontrol noktasında patlatıldığı belirtiliyor. Polisin kontrol noktasına yaklaşan aracı aramak istediği, buna karşın teröristlerin aracı patlattığı açıklandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN ACİL ÇAĞRI

Saldırı sonrası Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak'taki sağlık personeli acil göreve çağrılırken, 12 ambulans ve 2 helikopter bölgeye sevk edildi

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR