BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Bir masa 30 bin lira! Boş yer yok

Yaz başından beri elektirik ve su sıkıntısı yaşanan Bodrum'da nüfus patlaması yüzünden şimdi de telefonlar çekmiyor, internetler yeterli gelmiyor. Tıka basa dolan Bodrum'da işletmeciler bayram yapıyor. Lüks bir kebabçı 4 kişilik masayı 30 bin liraya sattı.

Kısıtlamanın kalkması ve yaza girmemiz ile birlikte nüfus patlaması yaşayan Bodrum, Çeşme ve Kaş'ta neredeyse otellerde yer kalmadı.

Dün itibari ile Bodrum'da araç kuyrukları 5 km'ye kadar uzadı. Bayram öncesi lüks beach'lere giriş 750 lira olurken bayramda bu fiyat bin 250 liraya çıktı. İki kişilik ailenin bir beach'e girmek için 2 bin 500 lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

YER BULMAK İMKANSIZ
Bayramı fırsata çeviren işletmeciler de adeta para basıyor.

Restoranlarda yer bulmak imkansız hale gelince erken rezervasyon yaptırmanın bedeli de ağırlaştı. Talepleri karşılayamayan mekan sahipleri de uçuk fiyatlar istemeye başlamış.

Önceki gün Bodrum'daki lüks bir kebapçının 4 kişilik masayı 30 bin liraya sattığını öğrendim.

ÇİFTE BAYRAM
Yanlış duymadınız kebapçıda bir masa 30 bin liraya kadar çıkmış durumda.

Bayram'ın birinci gününde yer bulamamaktan korkan VIP müşteriler, masayı tutmuşlar bile. Masada ne yerler ne içerler bilmiyorum ama 4 kişi patlayana kadar yese de o paranın karşılığını çıkaramaz.

Anlayacağınız Bodrum'da işletmeciler, çifte bayram yaşıyor. Geçtiğimiz sezonun acısını çıkartıyorlar.

Yaz başından beri elektirik ve su sıkıntısı yaşanan Bodrum'da nüfus patlaması yüzünden şimdi de telefonlar çekmiyor, internetler yeterli gelmiyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR