BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Beylikdüzü Belediyesi sertifika dağıttı

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçlayarak başlattığı kurs neticesinde kursları başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifkalarını dağıttı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaz boyunca devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kültür Sanat Kursuları’nda yetişen öğrenciler, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu sergisinde hünerlerini sergiledi. Gitar, bağlama, tiyatro ve halk oyunları dallarında öğrenim gören 400 kursiyer, ailelerinin de izledikleri yılsonu gösteri programında marifetlerini sundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Başkan yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen yılsonu töreninde, ailelerin kültür sanat alanlarına merakı olan çocuklarına destek vermeleri gerektiği belirtildi.

Törende bir konuşma yapan Başkan Uzun, çocukların kültür ve sanat dallarına eğilim göstermesi için aileden gördüğü desteğin büyük önem arz ettiğini vurguladı. Bir çocuğun sanata olan yeteneğinin küçük yaşlardan itibaren oluştuğunu ve bunun aileler tarafından dikkate alınması gerektiğini söyleyen Başkan Uzun, “Çocuklarımızın yeteneklerini fark etmek için beklememeliyiz, onları kurslara göndererek nelere yeteneği olduğunu bizler bulmalıyız” dedi.

Yılsonu gösterilerinin ardından öğrencilere, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil tarafından sertifikaları teslim edilirken, eğitmenlere de teşekkür plaketleri verildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR