BIST 10.270
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,48
GÜNCEL

AÖF kayıt yenileme ve ders ekle-sil işlemleri başladı! 

Açıköğretim Fakültesi’nde öğrenim görenler için bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı.  Peki AÖF ders ekle-sil ve kayıt yenileme işlemleri internetten nasıl gerçekleşecek? İşte detaylar...

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 22 Şubat itibari ile başladı. Kayıt yenileme için son gün 4 Mart 2016. 

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi’nde öğrenim gören kişiler için bahar dönemi kayıt yenileme başvuruları başladı. Adaylar kayıt yenileme, dersekle-sil işlemlerini kayıt yenileme bedelinin ödenmesiyle gerçekleştirebilecek. 


 
 KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN ? 

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme ve ders ekle-sil işlemleri 22 Şubat – 04 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adayların kayıt yenileme ve ders ekle-sil işlemi yapabilmeleri için harç ücretini yatırmış olmaları gerekmektedir.

Ödeme yapan öğrencileri ödeme bilgileri ekranında ödemenin onaylanmasının gerçekleşmesinin ardından, ders ekle-sil ekranında işlemlerini gerçekleştirebilecek. Bu işlemlerin gerçekleşmesinin ardından kayıt yenileme gerçekleşmiş olacak. 04 Mart 2016 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır. 
 
Kayıt yenileme işlemini yapan öğrenciler adresi Öğrenci Girişi bağlantısından veya adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kayıt yenileme tarihleri içerisinde mutlaka kontrol etmelidirler. 

DERS EKLE-SİL İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK ? 

Ders ekle-sil işlemi üç aşamadan oluşmaktadır:     

* Birinci aşamada http://kayit.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Yenileme bağlantısından T.C. Kimlik Numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekecektir.    

* İkinci aşamada ders ekle-sil işlemi yaparak alacağınız ve bıraktığınız dersleri belirleyeceksiniz.  

* Üçüncü ve son aşamada ise yaptığınız ders ekle-sil işlemini onaylamanız istenecektir.   
   
 
 
   
 

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR