Çalışanlara 4 müjde birden! Yeni düzenleme geliyor Memur ve memur adayları dikkat! Tamamen değişiyor Çalışanlara müjdeli haber! 645 lira zam 1 Temmuz'da başlıyor
Enflasyon rakamı açıklandı. Memur maaşları yüzde 8,45 arttı Enflasyon oranı açıklandı! İşte en yüksek ve en düşük zamlı maaşlar Enflasyon rakamları açıklandı! Emekli ve memur zamları belli oldu!
Binlerce kişi bekliyordu! Atamalarıyla ilgili flaş gelişme Kamuda yeni dönem başlıyor! İşte yeni taslağa göre yenilikler Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kamu kurumlarında yeni dönem Emekli ve memurlar için kritik tarih! Gözler Temmuz zammında Yargıtay personel alımı yapacak! Başvurular bugün başlıyor Milyonlarca kişi bekliyor! Temmuz zammı için heyecanlandıran haber! İşte tüm merak edilenler... Milyonların beklediği zam müjdesi! İşte belirlenen yeni rakamlar en düşük 3.214 lira... Binlerce memur işe alınacak! Hangi kurum kaç memur alacak? İşte personel aranan kadrolar Kamuda yeni dönem başlıyor! Artık tek platformdan yapılacak! Binlerce çalışanı ilgilendiriyor! Zam için flaş tarih!