KYK, SGK, MTV, Vergi borç yapılandırma e-Devlet ile başvuru nasıl yapılır? 1000 TL hibe desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira yardımı kimler alabilir? 2021 kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? Kıdem tazminatı tavanı nasıl hesaplanır?
Geçici iş ilişkisi nasıl olur? Geçici işçi çalıştırma koşulları nelerdir? Maaşlar hangi oranda arttırılmalı? Ücret kesme cezası uygulanabilir mi? Kıdem tazminatı almak için gereken şartlar nelerdir? Kıdem tazminatı nasıl hesaplanır?
İkramiye ödemelerinin tarihi belli oldu! Yeni yılda işçi ve memur ne kadar vergi ödeyecek? KİT'lerde çalışan personelin ücretleri belli oldu! Asgari ücret sonrası işsizlik maaşı, AGİ ve kısa çalışma ödeneği ne kadar oldu? İşte tüm detaylar Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Kritik açıklama geldi “Sanal İstihdam Fuarı” başladı! İş arayanlar iş bulacak İşçiyi işten çıkaran işverenler dikkat! Faiziyle geri ödemek zorunda kalabilirsiniz 5 milyarlık destek paketinden kimler yararlanabilecek şartları neler? İşverenler ve çalışanlar dikkat! Günlük 44 TL destek ödemelerinde son 15 gün 2021'de asgari ücret ne kadar olacak? İşte kesintiler ve tüm detaylar