Putin paralı katillerini Zelenski'yi öldürmeleri için gönderdi! Korkunç iddia ortalığı karıştırdı Altında yeni dönem 1 Mart'ta! Bomba detaylar... 28 Şubat 2022 Resmi Gazete atamaları belli oldu! İşte yeni kararlar
Geleceğin en yüksek ücretli 30 işi açıkladı! İşte geleceğin en kazançlı 30 mesleği! A Haber mahsur kalan genç kızı yayından aldı! "Türk kızı ağlamaz" Ukrayna esir alınan Rus askerlerinin görüntülerini servis etti! "Sizi buraya ölüme gönderdiler"
Milyonlarca memuru ilgilendiriyor! Geriye dönük ödemeler yapılıyor Alışverişte indirim yalanı sona eriyor! 1 Mart'ta zorunlu olacak Vatandaşın uyardığı pişkin hızsızlar kamerada; "Neden çalmayalım mallar senin mi?" Avcılar'da ısınmak için otomobilin motor kısmına giren bir kedi daha öldü İki çocuğuyla gazdan zehirlenen anne toprağa verildi Otomobil ilanındaki kilometre oyunu mahkemeden döndü Ukrayna’da silahlanan siviller, Rus tankını durdurdu Kremlin Sözcüsü Peskov: “Rus heyeti Ukrayna ile görüşmek için Belarus’ta” Rusya-Ukrayna savaşı üreticiyi vurdu, ihraç ürünleri elde kaldı 16 yaşındaki kıza iğrenç cinsel saldırı! "Şeytana uydum özür dilerim"