BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
GÜNCEL

Akademisyen çifte 'seks kasedi' şoku

Her ikisi de akademisyen olan çift anlaşmalı olarak boşandı. Ardından, kadının evlilikleri sırasında bir başkasıyla görüntülendiği seks kasetleri çıkınca, dava koca lehine düştü.

Akademisyen çiftin anlaşmalı boşanmalarının ardından, kadının başkasıyla yaşadığı ilişkinin videolarının ortaya çıkması üzerine, dava koca lehine sonuçlandırıldı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Ankara’da yaşayan 1 çocuk sahibi akademisyen F.P. ve B.P. çifti, mayıs ayında anlaşmalı boşanma talebinde bulundu. Koca, eski eşine çocuğunun velayeti ile aylık 700 TL nafaka ve 10 bin TL maddi tazminat ödemeyi kabul etti Fakat, eski karısı tarafından aldatıldığını öğrenince, 300 bin TL maddi ve manevi tazminat ile çocuğunun velayetini istedi. Mahkeme davayı kabul etti.

BOŞANDIKTAN SONRA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI!

Ancak, boşanma davası sonuçlandıktan sonra, çiftin aile dostu I.K. adlı kadın, F.P.’ye, ayrıldığı eşinin 3 yıldan beri kendisinin de sevgilisi olan A.Ö.’yle ilişkisi olduğunu söyledi. I.K., elinde ikilinin cinsel ilişki görüntüleri bulunduğunu anlattı.

F.P., avukatı aracılığıyla yargılanmanın yenilenmesi talebiyle dilekçe verdi.

Dilekçede, I.K.’nın beyanları da şöyle yer aldı:

“5 yıldır A.Ö. ile birlikteyim. Bilgisayarını karıştırırken, önce masa üstünde B.P.’ye yazdığı mektubu, sonra videolar dizininde 0615 adıyla kayıtlı klasörde 7-8 adet porno video buldum. Videodaki kişiler A.Ö. ve B.P. idi.”

"HPV VİRÜSÜ BULAŞTIRDI" İDDİASI

I.K.’nın, A.Ö.’nün hem kendisine hem de B.P.’ye HPV virüsü bulaştırdığını ve B.P.’nin hâlâ tedavi gördüğünü söylediği de dilekçede yer aldı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR